Uitklopfasewedstryde in FIFA 2022

Die ronde van 16 is van 3 tot 7 Desember gespeel.Groep A-wenners Nederland het doele aangeteken deur Memphis Depay, Daley Blind en Denzel Dumfries toe hulle die Verenigde State 3–1 verslaan het, met Haji Wright wat vir die Verenigde State aangeteken het.Messi het sy derde van die toernooi saam met Julián Álvarez aangeteken om Argentinië 'n voorsprong van twee doele bo Australië te gee en ondanks 'n Enzo Fernández-selfdoel van 'n Craig Goodwin-skoot het Argentinië met 2–1 gewen.Olivier Giroud se doel en Mbappé se stut het Frankryk in staat gestel om 'n 3–1 oorwinning oor Pole te behaal, met Robert Lewandowski wat die enigste doel vir Pole vanaf 'n strafdoel aangeteken het.Engeland het Senegal 3–0 geklop, met doele van Jordan Henderson, Harry Kane en Bukayo Saka.Daizen Maeda het in die eerste helfte vir Japan teen Kroasië aangeteken voor 'n gelykmaker van Ivan Perišić in die tweede.Nie een van die spanne kon die wenner vind nie, met Kroasië wat Japan met 3–1 in 'n strafdoelstryd verslaan het.Vinícius Júnior, Neymar, Richarlison en Lucas Paquetá het almal vir Brasilië gedruk, maar 'n sarsie van die Suid-Koreaan Paik Seung-ho het die agterstand tot 4–1 verminder.Die wedstryd tussen Marokko en Spanje het ná 90 minute as 'n doellose gelykop-uitslag geëindig, wat die wedstryd na ekstra tyd gestuur het.Nie een van die spanne kon 'n doel in ekstra tyd aanteken nie;Marokko het die wedstryd met strafdoele met 3–0 gewen.’n Driekuns deur Gonçalo Ramos het daartoe gelei dat Portugal Switserland met 6–1 verslaan het, met doele van Portugal se Pepe, Raphaël Guerreiro en Rafael Leão en van Switserland se Manuel Akanji.

Die kwarteindronde is op 9 en 10 Desember gespeel.Kroasië en Brasilië het ná 90 minute 0–0 geëindig en na ekstra tyd gegaan.Neymar het in die 15de minuut van ekstra tyd vir Brasilië gedruk.Kroasië het egter in die tweede tydperk van ekstra tyd deur Bruno Petković gelykop gemaak.Met die wedstryd gelykop, het 'n strafdoelstryd die wedstryd beslis, met Kroasië wat die uitskietstryd met 4–2 gewen het.Nahuel Molina en Messi het vir Argentinië aangeteken voordat Wout Weghorst kort voor die einde van die wedstryd met twee doele gelykop gemaak het.Die wedstryd het gegaan na ekstra tyd en daarna strafskoppe, waar Argentinië met 4–3 sou wen.Marokko het Portugal met 1–0 verslaan, met Youssef En-Nesyri wat aan die einde van die eerste helfte aangeteken het.Marokko het die eerste Afrika- en die eerste Arabiese nasie geword wat tot by die halfeindronde van die kompetisie gevorder het.Ten spyte van Harry Kane wat 'n strafdoel vir Engeland aangeteken het, was dit nie genoeg om Frankryk te klop nie, wat met doele van Aurélien Tchouaméni en Olivier Giroud met 2–1 gewen het, wat hulle na hul tweede agtereenvolgende Wêreldbeker-halfeindstryd gestuur het.

Kom ontwerp jou eie sambreel om die span te ondersteun!

Postyd: 13 Desember 2022